Dr. Magyar Zoltán volt az „Amiről még nem meséltem” sorozat vendége a Pesti Magyar Színházban. A kétszeres olimpiai bajnok tornász, aki jelenleg a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, és a Magyar Torna Szövetség elnöke is egyben, pályafutásáról, olimpiai győzelmeiről beszélt a színház Sinkovits Imre Színpadán.

 

A Nemzet Sportolójával dr. Elbert Gábor (a PTE Egészségtudományi karának tanára, sportvezető, tréner, coach, korábbi sport-szakállamtitkár) beszélgetett, a közönség soraiban pedig ott ült többek között Vígh László, Magyar Zoltán edzője.

2016novmagyarzoli6

„Az edzőmet gyilkosnak hívtam. Hihetetlenül kemény, és kreatív edzéseket tartott. Eszméletlen mennyiséget edzettünk. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnoki győzelmeket viszont csak így lehetett megszerezni” – mesélte a Nemzet Sportolója, aki kiemelte: akkor lenne boldog, ha a teljes magyar tornát megtudná újítani. „Az előttünk álló négy évben szeretném, ha olyan erősségű tornász társadalom állna össze Magyarországon, amely 15-20 évig meghatározó sikereket ér majd el ebben a gyönyörű sportágban” – mondta Magyar Zoltán.

2016novmagyarzoli2

Az „Amiről még nem meséltem” sorozatban Magyar Zoltán volt a 10. vendég. Korábban Balzsay Károly, dr. Hegedűs Csaba, Kammerer Zoltán, Igaly Diána, Vajda Attila, Szuper Levente, Törökgyörgy Melinda, Jakabfi Zsanett és Imre Géza volt a sportos beszélgetős est vendége, amelyre legközelebb 2017. február 27-én, hétfőn kerül sor.

2016oktimreg4