Loading...

BEMUTATKOZOM

Életem mindig két párhuzamos szálon futott.

Az eredeti hivatásom szerint pedagógus vagyok: testnevelő tanárként végeztem és erre büszke is vagyok, nagyon! Tanítottam általános iskolában és középiskolában is, de az elmúlt 13 évben a felsőoktatásban próbálom átadni a hallgatóknak a tapasztalatomat, tudásomat, arra törekedve, hogy minél többen rátaláljanak önmagukra, a saját útjukra, hivatásukra. Oktattam a Közgázon, a TF-en, a TFTI-n, a BKF-en. Ötödik éve a Pécsi Tudományegyetem oktatójaként tevékenykedem főállásban, de tanítok a TV2 Akadémián, a Kodolányi János Főiskolán és a Nemzetvédelmi Egyetemen is.

A másik énem a sportvezetői! A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség főtitkáraként kezdtem, majd lettem ott elnök, összesen 12 évig. Részben közben főtitkárként az akkor alakult Nemzeti Sportszövetségből sikerült felépíteni a legnagyobb magyar civil sportszervezetet.

26 hónapig voltam sport-szakállamtitkár, ahonnan saját akaratomból mondtam le, mert egy olyan minisztert neveztek ki a fejem fölé, aki sem emberileg, sem szakmailag nem volt vállalható számomra. Pedig ezt (is) nagyon szerettem, mert komoly építkezés folyt és annak, amit csináltunk valódi, érezhető hatása volt a sportban, az országban. Ezt követően nagy kalandként jött az MLSZ főtitkári feladata, amely egy évig tartott. Majd vezettem a Pécsi MFC-t, amíg ezt Matyi Dezső bírta. S most a Paksi FC építésén és eredményességén dolgozom. Velük már az UEFA Európa Ligában együtt munkálkodhattam egyszer.

Az ELBERTEAM 2001-ben jött létre. Azért, hogy a különböző oktatási, sportszakértői, stratégiai tervezési feladatok mögött legyen egy szervezeti háttér. Miután egész életem azzal telik, hogy segítem a szűk és tág környezetemben élőket, néhány éve ezt hivatásszerűen is űzöm. Egyéneknek, pároknak, cégeknek, sportcsapatoknak próbálok segíteni abban, hogy minden és mindenki megtalálhassa a saját útját, a leghatékonyabb működést.